MALATYA / YEŞİLYURT - Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ‘nin 108.yıl dönümü, okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan  programla 20 Mart Pazartesi okulumuz konferans salonunda yapıldı.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.Emegi geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8 -14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında okulumuzda düzenlenen "Teknolojiyi Değerlerime Uygun Kullanıyorum" konulu bilim söyleşimize İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim üyesi Prof.Dr.Cihat Yaşaroğlu tarafından öğrencilerimize söyleşi düzenlenmiştir. Katılımlarından dolayı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Süryal Sarıbaş , Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler ve Yeşilyurt Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Abdullah Türkoğlu'na teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Tubitak Bilim Söyleşileri kapsamında Prof. Dr. Cihat Yaşaroğlu tarafından söyleşi yapılacaktır.Söyleşimiz okulumuzun konferans salonunda 12 Mart saat 14.00'te yapılacaktır.

Mrt

Okulumuzda sosyal etkinlinlikler kapsamında müdür yardımcısı Cemil AKBAŞ ve sivil savunma kulübü danışman öğretmeni Mustafa GÜLTEKİN,  külüp öğrencileriyle birlikte  okul bahçemize ağaç dikme etkinliği yapmıştır.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Mustafa GÜLTEKİN tarafından 28 Şubat Sivil Savunma Günü faaliyetleri kapsamında kutlama programı yapıldı.  Program öncesinde ise deprem tatbikatı yapılarak okulumuzun tahliye edilmesi sağlandı.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliklerle Kutlandı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85. yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı.

Törenden görüntüler...

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda etkinliklerle kutlandı.

Ekm

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anma programı düzenlendi.

Ekm

Çalan sirenle beraber öğrenciler sınıflarında deprem anında yapılması gerekenleri uyguladılar. Acil durum alarmının ardından bütün öğrencilerimiz kontrollü bir şeklide okul binasından çıktı ve güvenli alanda toplandı. Tatbikat başarı ile sona erdi.

Ekm

Yeşilyurt Milli Eğitim Müdürlüğümüzce başlatılan Minik Patiler Büyük Sorumluluklar Projesi kapsamında çocuklarımız  aynı dünyayı paylaştığımız can dostlarımızla ilgili etkinlikler yaparak onların yaşam hakları konusunda farkındalık etkinlikleri gerçekleştirdiler.